Фільтри

Торгові сітки та решітки

Сортувати за:
Подбор по параметрам
Сітка С-01
Артикул
C-01
Сітка З-02
Артикул
C-02
Сітка З-03
Артикул
C-03
Сітка З-04
Артикул
C-04
Сітка З-05
Артикул
C-05
Сітка З-06
Артикул
C-06

Решітка торгова - як вибрати

Решітки фактично є компактним торговим обладнанням, яке підходить навіть для дуже невеликої торгової площі.

Торгові решітки стоять в одному ряду з такими елементами торгового обладнання як перфоровані листи і економпанелі, при цьому виділяючись серед них самої недорогий вартістю.

В рамці або без?

Існують решітки в металевому профілі - це додає значну міцність всієї конструкції за рахунок рамки по периметру. Зазвичай вони комбиринуются зі стійками (підлогова решітка, без кріплення до стіни).  А купити торгову сітку без профілю.

Як уже говорилося, існують варіанти настінних сіток і пристінних острівців. Вибір конкретної моделі залежить від технічних вимог до торговельного обладнання і конкретних магазинах. Таке торговельне обладнання використовується як в магазинах, так і для виносної торгівлі - цьому значно сприяє легкість конструкції.

Також важливий і економічний фактор - сітки без профілю дешевше, ніж грати з рамкою на стійці; але їх потрібно кріпити до стіни. А сітки в профілі сприймаються як "більш завершені" і в деяких магазинах без них не обійтися.

Навісне обладнання для торгових сіток

Різноманітність аксесуарів до грат робить їх універсальними для будь-яких товарів: різні гачки, навісні елементи, навісні полички – дозволяють легко видозмінювати таке торговельне обладнання і пристосувати його під необхідний товар. Наприклад: влітку актуальні сонцезахисні окуляри, взимку – шапки. Існують уже готові вироби з сітки: сітки для друкованої продукції, стійки для іграшок, кошики для уціненого товару і т. д.

Решітки та сітки з індивідуальними розмірами

Вам треба сітчате обладнання для торгового залу у місті Дніпро або іншому місті України? Хочете обладнати продуктовий магазин, магазин одягу, бутік або салон? Компанія Арт-модуль в р. Дніпро пропонує Вам недороге і надійне обладнання для торговлі, яке буде вигідно демонструвати Ваш товар і максимально заповнювати простір навіть у самому маленькому магазині. У нас Ви можете купити або замовити торговельне обладнання індивідуальним проектом. Наші фахівці гарантують Вам індивідуальний підхід і допомогу у виборі найбільш оптимального торгового обладнання і комплектуючих.

Замовити або купити торгову сітку (сітку) за прийнятною ціною  Ви можете у нас в компанії Арт-модуль, під'їхавши до нас в офіс за адресою р. Дніпро, пр. Сергія Нигояна, 31 або зателефонувавши за телефонами (067) 631-45-80, (095) 091-85-67, т/ф (056)789-81-10. Продаж здійснюється будь-для Вас зручною формою оплати.