Як вибрати торгівельне обладнання для аптек

Як вибрати торгівельне обладнання для аптек

 

Компанія «АртМодуль Груп» займається виробництвом торгівельного обладнання. У нашому асортименті є велика кількість різноманітного обладнання для оснащення аптек під ключ в Дніпрі. Наше обладнання вже встановлено в таких торгових центрах, як ДАФІ, Караван, Аполло, Мост-Сіті, Наша Правда і інших.

Асортимент

Наша компанія займається виробництвом такого торгівельного обладнання для аптек, як:

  • стандартні вітрини – використовуються найчастіше в більшості аптек;
  • вітрини типу «Башточки» – підійдуть для тих, хто хоче розмістити у своїй аптеці вітрину, оточену склом з усіх сторін;
  • вітрини типу «360» – самий презентабельний тип вітрин, середина якого повністю складається з скла;
  • торгові стелажі – класичне обладнання для аптек, яке дозволяє розмістити велику кількість товару;
  • торгові прилавки – невеликі шафи, в яких можна розмістити демонстраційну або рекламну продукцію;
  • промо-стійки (буклетниці) – невеликі стійки, на яких ви можете помістити рекламні буклети або журнали.

        

 

У своїй роботі ми використовуємо різні матеріали, в тому числі ЛДСП, МДФ, скло, пластик, алюмінієвий профіль, профільна труба, нержавіюча труба, шпон, композит, фурнітура Hafele, кварц, граніт, штучний камінь. Для кожного типу обладнання для аптек ми ретельно підбираємо матеріал.

Популярним обладнанням для аптек є різні скляні вітрини, які дозволяють покупцеві розглянути товар. Обладнання зі скла є універсальним. Для того щоб візуально збільшити простір аптек з невеликою площею ми рекомендуємо використовувати дзеркала. Також наші клієнти часто віддають перевагу обладнанню з ЛДСП. Це якісний і міцний матеріал з економічною ціною.

При створенні обладнання для аптек у більшості випадків додатково використовуються різні металеві деталі і елементи підсвічування (світлодіодні лампи, світильники і т. д.). Якщо ви захочете розробити індивідуальний дизайн, можна буде використовувати навіть такі матеріали як штучний камінь або граніт.

Саме з допомогою правильного обладнання ви можете якісно презентувати всю продукцію, яка є в наявності у вашій аптеці. Якщо ви купите торгові стелажі для аптеки, то зможете максимально спростити роботу провізорів, тому що знайти потрібний товар на стелажах дуже просто.

Як зробити замовлення

Ви можете вибрати для замовлення будь-яке обладнання, яке є на нашому сайті.
Наша компанія працює як з стандартним обладнанням, так і з будь-якими нестандартними замовленнями.

Фахівці компанії можуть працювати проект, який буде повністю відповідати вашим вимогам: майстер приїде і зробить всі необхідні заміри. У нас є власна виробнича база і досвід в проектуванні та виготовленні торгового обладнання. Ми готові створити той тип обладнання, який найкраще впишеться в конкретну аптеку. При роботі наші співробітники враховують всі побажання клієнта. Якщо ви захочете доповнити стандартне обладнання гачками або підсвічуванням, то ми легко впораємося з цим завданням.

Купити торгівельне обладнання для аптеки у Дніпрі можна в «АртМодуль». Ми находимсы за адресою р. Дніпро, просп. Нигояна 31 (49064, Україна, Дніпропетровська обл.). Щоб обговорити замовлення, ви можете особисто прийти до нас або зателефонувати за телефонами 068-218-15-25, 095-091-85-67. Також ви можете залишити свою заявку через форму зворотного зв'язку на сайті і ми зателефонуємо вам.