Фільтри

Торгівельні стелажі

Сортувати за:
Подбор по параметрам
Торговий стелаж С-1
1 850грн
Ширина
900
Висота
2000
Глибина
300
Виробник
АртМодуль
Корпус
ЛДСП 16 мм Kronospan
Артикул
С-1
Торговий стелаж С-2 зі скляними полицями
Ширина
900
Висота
2000
Глибина
300
Виробник
АртМодуль
Корпус
ЛДСП 16 мм Kronospan
Артикул
С-2
Торговий стелаж С-3 зі скляними полицями
Ширина
900
Висота
2000
Глибина
300
Виробник
АртМодуль
Корпус
ЛДСП 16 мм Kronospan
Артикул
С-3
Торговий стелаж С-9 з похилими полицями
Ширина
900
Висота
2000
Глибина
300
Виробник
АртМодуль
Корпус
ЛДСП 16 мм Kronospan
Артикул
С-9

Торгові стелажі з ДСП

Вам треба поєднати магазин і елементи складу? Вигідно і естетично красиво розмістити товар у своєму магазині? Відповідне купити торговельне обладнання або Ви зможете замовити у нас!

А визнаний лідер у цьому плані - це стелажі для магазину.

Особливості

  • Простота. За рахунок своєї конструкції вони не вимагають технічного обслуговування - там просто немає деталей, що зношуються.
  • Єдність стилю. Можливість вибору забарвлення під інтер'єр та іншу торгову меблі.
  • Ціна. Стелажі ДСП дешевше шаф або аналогів з металу. Це взагалі найбільш дешеві вироби з ДСП.

Як вибрати стелаж для магазину

  • Розмір

Розмір кожного модуля залежить від загальної довжини стелажної конструкції. Ми можемо виготовити стелажі будь-якого необхідного розміру - як по ширині, так і по висоті.

  • Відстань між полицями

Є стандартні варіанти, але максимально ефективне торгове обладнання - це розроблений за індивідуальним замовленням. Висота між полицями повинна не тільки відповідати висоті товару, але володіти приємним зовнішнім виглядом - щоб не було відчуття нагромадження товарів.

  • Максимальне навантаження на полиці

Будь-яка продукція має якусь вагу. При великому навантаженні можлива установка додаткових ребер жорсткості. Таким рішенням є зменшення ширини полиці для оптимального розподілу навантаження на стоєві шафки.

  • Колір

Стелаж має поєднуватися з інтер'єром, тому вибір кольору практично необмежений: однотонні декори або структурні, під дерево. Буде це класика або хай-тек - обирати лише Вам.

Так все-таки - як вибрати стелаж для магазину? У цьому Вам допоможуть наші фахівці, які компетентні у будь-якому з представлених питаннях. Вони допоможуть оптимально розрахувати габарити стелажів і при необхідності порадять додаткові аксесуари типу підсвічування, спец.полкодержателей або кріплень.

Як купити стелаж у нас?

Стелаж - це проста меблі, для замовлення якій Вам потрібно знати габаритні розміри і відстань між полицями стелажу. Тому замовити стелажі можна в нашому офісі (вул. Робоча 18), так і через інтернет (e-mail) або по телефону.

Оплата здійснюється готівковим і безготівковим розрахунком (як зручно).

Як оформити замовлення на стелаж з іншого міста?

У нас існує доставка в будь-яке місто по області і за її межами. Наприклад, можна замовити стелаж в Запоріжжі або Павлоград, не виходячи з дому - через інтернет або по телефону.

Приклад замовлення через e-mail:

  1. Ви повідомляєте нам розміри і колір стелажа.
  2. Ми розраховуємо вартість, формуємо ескіз і відправляємо на погодження Вам.
  3. Ви підтверджуєте ескіз і проводите оплату вироби.
  4. Ми виготовляємо виріб і привозимо Вам.

Також є можливість замовити стелажі з доставкою в Харків, Нікополь, Дніпродзержинськ. Так як ми працюємо не тільки з області, то можемо виготовляти торговельну меблі і в Полтаву, Кіровоград, Черкаси, в Київ і т. д.

Продаж торгового устаткування за замовленнями через інтернет - справа для нас звична. Зателефонуйте нам - і ми розповімо, як це відбувається.