Верстати для виготовлення демонстраційного торгового обладнання

Верстати для виготовлення демонстраційного торгового обладнання

Компанія «АртМодуль Груп» для виконання завдань з виготовлення торгівельного обладнання та офісних меблів використовують на своєму виробництві передове оснащення від італійських виробників. Фахівці здійснюють при узгодженні із замовником повний комплекс виробництва: від створення дизайн-проекту до випуску готових конструкцій, з наступною їх доставкою, зборкою і установкою по необхідному адресою в будь-якій точці України.

Використовуване у виробництві спеціалізованого торгового обладнання для оснащення:

➫ Форматно-розкрійні і свердлильно-присадні верстати;

➫ Обладнання для порізки та обробки скла, алюмінієвого профілю;

➫ Автоматична лінія поклейки і обробки торців;

➫ Обладнання для зварювання, обробки і порошкового фарбування металлокаркасов, гнуття МДФ, профілів;

А також у виробництві меблів для магазину використовуються різноманітні спеціалізовані інструменти, витратні матеріали та інше оснащення.

Технології виробництва торгового обладнання і меблів

Наявність власного верстатного парку дозволяє не стояти на місці і весь час самовдосконалюватися. Компанія регулярно проводить експерименти у створенні ексклюзивних конструкцій і виробів з металу, скла, МДФ, ЛДСП, пластику, акрилу, алюмінієвого профілю. При цьому всі моделі оснащуються фурнітурою від світових брендів (Blum, Hafele, Hettich, GTV, Siso, Atira, Reis, Vibo, Starek).

Новітні технології виробництва демонстраційного обладнання та меблів допомагають у найкоротші терміни якісно втілити в реальність створений конструкторами «АртМодуль Груп» дизайн-проект, щоб виправдати очікування замовника.

Технології виготовлення вітрин, прилавків, стендів відрізняються від напрямку в залежність це меблі для магазину косметики, мобільних аксесуарів, оптики, медтехніки або магазин автозапчастин.

Замовити торгове обладнання

Для ознайомлення з характеристиками та функціональністю матеріалів, створення проекту необхідних конструкцій, особливостями збирання, доставки та іншими деталями замовлення на виготовлення меблів для магазину і ТРЦ, Ви завжди можете звернутися до фахівців компанії «АртМодуль Груп» або наш інтернет магазин торгового обладнання і комплектуючих.

можливо Замовити будь-яким зручним для вас способом, зателефонувавши за телефонами: (068) 218-15-45 або (095) 091-85-67, або під'їхавши до нас в офіс за адресою: р. Дніпро, пр. Сергія Нигояна, 31.