Фільтри

Буклетниці та промостійки

Сортувати за:
Подбор по параметрам
Буклетниця "Парус"
Ширина
300
Висота
1650
Глибина
350
Виробник
АртМодуль
Артикул
Стойка Парус
Буклетниця"Стелла"
Ширина
350
Висота
1650
Глибина
550
Виробник
АртМодуль
Артикул
2232
Буклетниця"Прима"
Ширина
350
Висота
1650
Глибина
550
Виробник
АртМодуль
Артикул
2234
Промостійка
Ширина
1000
Висота
2000
Глибина
450
Виробник
АртМодуль
Артикул
2235

Стійки для друкованої продукції (буклетниці) в Дніпрі

Для розповсюдження рекламно-інформаційної поліграфії в місцях з великою прохідністю найчастіше використовують буклетниці в Дніпропетровську - вертикальні підлогові конструкції з одним або кількома накопичувачами (лотками, кишенями). Вони економно витрачають площа тому можуть бути встановлені навіть в місцях з дефіцитом вільного простору.

В асортименті компанії АртМодуль представлено великий вибір буклетниць у Дніпрі для магазинів, офісних та виставкових центрів.

Купити підлогові перфоровані буклетниці 

найпопулярніший вид підлогових буклетниць, являє собою перфорований металевий лист, забарвлений в сріблястий колір. Завдяки перформації, поле стійки може бути довільним чином використано під потрібну конфігурацію кишень. Кишені зроблені з дроту, зручно навішуються в отвори стійки.

Рекламні стійки під замовлення в Дніпрі

Крім простих традиційних моделей, ми можемо виготовити зручні пересувні конструкції, мобільні складні і збірні стійки для друкованої продукції, у тому числі укомплектувати мультимедійним екраном, рекламним фризом, щоб торгове обладнання було більш мобільним.

Ви можете купити буклетницу, промостойку з каталогу або удосконалити модель по своєму смаку. Наприклад, стійки «Парус» можуть бути оснащені кишенями різних габаритів, полицями, ящиками, візитницями. Додаткові елементи можна уточнити у наших фахівців. Також ми можемо оформити буклетниці в корпоративному стилі або виготовити оригінальні буклетниці під замовлення в Дніпропетровську.

Замовити або купити стійку для друкованої продукції, промостойку, буклетницу в Дніпрі за прийнятною ціною. Ви можете у нас в компанії АртМодуль, під'їхавши до нас в офіс за адресою р. Дніпро,  пр. Сергія Нигояна, 31 або зателефонувавши за телефонами т/ф(056)789-81-10, (067) 631-45-80, (095) 091-85-67. Продаж здійснюється будь-для Вас зручною формою оплати. Доставка і монтаж осужествляется за Дніпропетровській обл.(Дніпродзержинськ, Павлоград, Кривий Ріг, Нікополь) та по всій України включаючи міста: Запоріжжя, Харків, Кривий Ріг, Нікополь.