Як вибрати торгівельне обладнання для магазину взуття зі скла

Як вибрати торгівельне обладнання для магазину взуття зі скла

Правильно підібране торгівельне обладнання для магазину взуття дозволяє зробити товар більш привабливим для покупця і збільшити продажі. Компанія «АртМодуль Груп» займається виробництвом і продажем торгово-виставкового обладнання в Дніпрі і по всій Україні. Ми готові зробити для вашого магазину взуття обладнання, яке буде повністю відповідати вашим побажанням. Наше обладнання вже представлено в таких торгових центрах, як: ДАФІ, Караван, Мост-сіті, Аполло, Наша Правда і багато інших

Як вибрати торгівельне обладнання зі скла для магазину взуття

Прилавки та стелажі з поєднання різних матеріалів зі склом виглядають респектабельно і ефектно. Вони дозволяють покупцеві уважно розглянути товар. Найчастіше наші клієнти вибирають обладнання такого типу:

  1. Стандартні вітрини з ДСП та скла. Найчастіше такі вітрини складаються з двох стійок, задньої стінки і скляних полиць, додатково можуть бути оснащені скляними дверцями. Основою є цоколь, який забезпечує вітрині стійкість.
  2. Вітрини типу «Башточка». Подібні вітрини виглядають стильно і незвично. Три сторони повністю скляні вітрини, тому покупець зможе розглянути товар детально, навіть не відкриваючи вітрину. Каркас і основа найчастіше робляться з ДСП.
  3. Вітрини «360». Такі вітрини практично повністю зроблені з скла. Завдяки такій конструкції, ви зможете забезпечити покупцеві можливість повністю розглянути представлений товар. Основа найчастіше виготовляється з ДСП.
  4. Прилавки для магазинів. За допомогою такого обладнання можна не тільки наочно продемонструвати товар, але розділити торгове простір між продавцем і покупцем.
  5. Ресепшен для розрахунку і упаковки товару

Ви можете вибрати готове обладнання для магазину взуття в нашому каталозі або замовити у нас розробку унікального проекту в Дніпрі. Ми працюємо з такими матеріалами, як скло, МДФ, пластик, скло, алюмінієвий профіль, ЛДСП, кварц, штучний камінь, граніт, профільна труба, нержавіюча труба.

Всі типи обладнання зі скла можна поєднувати між собою. Ви можете вибрати не тільки тип обладнання, але й відтінок – ми можемо виготовити прилавок або стелаж у фірмових кольорах вашої компанії. Також додатково будь торговельне обладнання можна доповнити світлодіодним підсвічуванням або фурнітурою.

              

Де можна купити торгівельне обладнання для магазину взуття в Дніпрі

В компанії «АртМодуль Груп» ви можете замовити торгове обладнання зі скла та інших матеріалів. Ми готові втілити в життя будь-який проект і розробити такі стелажі та прилавки, які ідеально впишуться в інтер'єр вашого магазину.

Щоб залишити заявку, напишіть нам по електронній пошті або зателефонуйте 068-218-15-45, 095-091-85-67. Ми знаходиться в Дніпрі за адресою пр. Нигояна 31 (49064, Дніпропетровська обл.). Приїжджайте до нас, щоб особисто обговорити всі деталі вашого замовлення.