Основи успішних продажів

Основи успішних продажів

Меблі в офісі перестала вважатися звичним предметом обстановки. Тепер з її допомогою можна зробити інтер'єр набагато затишніше. Відсутність нагромадженості досягається завдяки продуманому проекту. Невід'ємними предметами офісу вважаються столи керівника і співробітників, стільці, тумбочки, шафи. Усередині шаф і стелажів розміщують документи, техніку, канцелярію, предмети декору, зразки продукції.  Таке рішення економить простір в офісі, робить роботу функціональною. Правильно обладнаний зал для конференцій допомагає продуктивній роботі співробітників і мотивує їх на більш якісну роботу.

Не тільки в офісах меблі відіграє ключову роль.  Вона є основним елементом при облаштуванні магазину, ТРЦ. Від правильно обраного торгово-виставкового обладнання безпосередньо залежать продажі і залученість покупців.

Будь-яку продукцію необхідно презентабельно надати огляду покупця на стендах. Саме від правильності розташування вітрин і полиць залежить те, як буде виглядати товар. Золото неможливо просто розкласти на вітрині. Його необхідно красиво розташувати у відсіках, додати достатню кількість освітлення. Зручність експлуатації модулів і відсіків - ще один важливий фактор. Клієнт не повинен витрачати свій час на очікування, а продавець на діставання і складання товарів.

Те ж стосується взуття, посуду, предметів інтер'єру, аксесуарів (сумки, окуляри, годинники), антикваріату, гаджетів. Цукерки, розсипний чай або кава - навіть продукти на вагу часто розкладають за склом.  До вибору меблів для кав'ярні також варто підходить з максимальною відповідальністю, необхідно врахувати розташування вітрин, кавомашини, мийка, матеріалу для стільниці в цьому випадку найоптимальніший матеріал HPL панель. Кава, чай, тістечка, та інша продукція повинні бути в легко оглядовому місці. Акуратно викладені на вітринах десерти завжди виглядають апетитно.

Уникнути всіх незручностей, підвищити престиж компанії, впізнаваність бренду і її продажу дозволяє презентабельна меблі. Ми спеціалізуємося на виробництві даного роду конструкцій. Кожен наш дизайн проект характеризується високою якістю матеріалів, фурнітури, збірки. Продумані конструкції забезпечують зручність співробітників під час роботи, створюють відмінну репутацію компанії, захищають продукцію від псування і пилу. Ми є прямим виробником, тому реалізуємо презентабельні меблі від прямого постачальника. Крім покупки вже готових вітрин, торгових островів, модулів можна замовити їх індивідуальне проектування.

Переваги замовних меблів для магазинів

До основних переваг меблів під замовлення варто віднести:

  • ідеально підходить під параметри приміщення;
  • замовні стелажі економпанелі, перфорація, можна зробити в стилі, відповідному загальній концепції компанії (арт-деко, хай-тек, мінімалізм)
  • можливо додати додаткові елементи на зазначених ділянках-підсвічування, логотип, реклама, топер, гачки , кронштейни ;
  • конструктивні елементи обладнання.

При виготовленні торгового приміщення під замовлення ми спочатку обговорюємо умови співпраці. Обумовлюються терміни виробництва, доставки, складання. Відповідально підходимо до проектування, щоб можна було вчасно внести правки. Дизайнери орієнтуються на побажання замовників, сучасні тренди, практичність.