Фільтри

Перфорація

Сортувати за:
Подбор по параметрам
Перфорація квадрат ПФ-01
1 608грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-01
Перфорація квадратна  ПФ-02
1 818грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-02
Перфорація квадратна ПФ-03
2 172грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-03
Перфорація кругла ПФ-05
2 208грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-05
Перфорація квадратна ПФ-06
1 500грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-06
Перфорація квадратна ПФ-08
1 924грн
Ширина
2000
Висота
1000
Артикул
ПФ-08

Перфорація для торгового обладнання

 

Перфорований метал (перфорований лист або перфорація) отримав надзвичайно широке застосування практично у всіх сферах діяльності. Це обумовлено тим, що в перфорації є велика кількість отворів для будь-яких цілей. Крім того, перфорований лист може бути пофарбований в будь-який з кольорів, що містяться в кодифікації «RAL».

 

Листи перфоровані стали дуже популярним елементом при виробництві торгового обладнання і у сфері декорування приміщень. Найчастіше їх виготовляють з металу. Применяются в якості лицьової панелі в офісних приміщення або стенду в магазинах, виставкових залах, бутиках.

Перфорація обладнання для торговлі виконує важливу функцію. З її допомогою значно легше кріпити і переставляти відповідно асортименту продукцію. Листи часто виступають в якості задньої стінки.

В торговому обладнанні за допомогою перфорації демонструють товар. Тобто, кріпиться спеціальний гачок для перфорації. На гачок навішують невеликі вироби в упаковці або блістері. Найчастіше сюди входять предмети догляду за тілом, аксесуари, текстиль, шкарпетки, нижню білизну і т. п.

Переваги перфорованих листів:

  • невелика вага;
  • довговічність;
  • простота монтажу/демонтажу;
  • невисока ціна;
  • практичність викладки товару;
  • міцність;
  • гнучкість - можна зігнути і надати форму при використанні в декоративні цілі;
  • універсальність - можна змінювати стиль для презентації різної продукції.

Завдяки зручним отворів різного розміру і форми можна розмістити зовсім різне навісне обладнання для перфорації. Це не тільки гачки, але і кишеньки для буклетниці. Розташувавши елементи в різному порядку можна домогтися ефектного дизайну стенду. Для більш яскравого дизайну рекомендуємо вибрати фарбування перфорованого листа, який можна пофарбувати відповідно до панелі RAL.

Наша компанія спеціалізується на виробництві торгового обладнання, тому реалізує всі супутні комплектуючі. На сайті та інтернет магазині «АртМодуль Груп» представлено кілька варіантів перфорацій, які відрізняються формою і розмірами отвору, стандартний розмір аркуша 2000мм*1000мм, з допомогою верстатів для рубання, гнуття металу йде обробка для отримання потрібного розміру, форми. Кожна представлена позиція характеризується високою якістю матеріалу.

Ми безкоштовно консультуємо, а також здійснюємо доставку власним транспортом за вказаною адресою (при замовленні від 5000 грн доставка по місту Дніпро безкоштовно) або відправляємо з допомогою перевізників.